Smartfast House

Smartfast House

“Disruptive? Game changer? Feit is: wij doen alles anders. Een huis kan 30% minder kosten. Bouwen doe je zonder onderaannemers. En als je verhuist, neem je je huis gewoon mee. Dat is geen doel op zich: het is simpelweg een ecologische noodzaak om de woningmarkt anders aan te pakken.
 
Vanuit deze eigenwijze visie dagen wij de heersende bouwcultuur uit. Wij laten zien dat onze onconventionele aanpak de sleutel is die de woningmarkt van het slot kan halen. Met onze verrassende en heldere benadering fungeren we als een inspirerende eyeopener voor iedereen die op zoek is naar flexibele en betaalbare woonoplossingen.”
 

STARTERS

De starterswoning van Smart Fasthouse is een betaalbare oplossing zonder ook maar één vierkante meter wooncomfort in te leveren.
 
Starters hebben het de laatste jaren lastig op de woningmarkt. Ze schreeuwen om betaalbare woningen en moeten daarvoor vaak comfort inleveren. Daarnaast voert soberheid in dit segment de boventoon.
 

“STARTERSWONINGEN SmartFast House ZIJN NIET SOBER”

SmartFast House woningen zijn door de bewoner naar eigen wens binnen de moduul maat in te richten. De indeling, afwerking, vorm en grootte zijn hierdoor vrij definieerbaar. Hierdoor worden starterswoningen betaalbaar zonder er sober uit te zien.
 
 

LEVENS-LOOPBESTENDIG

Deze woning is op ieder gewenst moment aan te passen op de dan geldende (zorg) behoeften zonder in te boeten op wooncomfort. De overheid stimuleert langer thuiswonen, ondanks dat thuiszorg schaars is. Woningen aanpassen aan de zorgbehoeften is vaak een crime. Bij Smart Fasthouse zijn alle woningen levensloopbestendig, van jong tot oud.
 

“Van jong tot oud”

Smart Fasthouse woningen zijn naar eigen wens binnen de moduul maat in te richten. De indeling, afwerking, vorm en grootte zijn hierdoor vrij definieerbaar. Daardoor zijn levensloopbestendige woningen niet per definitie saai. Bij Smart Fasthouse bieden we moderne woningen
 

RECREATIE

Een recreatie woning met de kwaliteit en duurzaamheid van een reguliere woning. En met lage onderhoudskosten.
Tegenwoordig hoeft een recreatiewoning niet per definitie een tweede woning te zijn. Tegenwoordig kunt u het hele jaar door een recreatiewoning bewonen. Dit vraagt om een betere kwaliteit woning. De recreatiewoning van nu moet kwalitatief hoogstaand en duurzaam zijn.
 

“Kwaliteit en duurzaamheid”

Smart Fasthouse woningen zijn naar eigen wens binnen de moduul maat in te richten. De indeling, afwerking, vorm en grootte zijn hierdoor vrij definieerbaar. Door dezelfde kwaliteit te bieden als reguliere woningbouw zijn Smart Fasthouse recreatiewoningen onderhoudsvriendelijk met lage TCO. Daardoor zijn recreatiewoningen weer een interessant beleggingsopbject.
 

REGULIERE WONINGBOUW

Het Smart Fast bouwsysteem geeft u de vrijheid om te bouwen, wonen, huren, verhuizen en kopen zoals u wilt. Wilt u naar eigen wens bouwen? Dat kan! Smart Fast reguliere woningen zijn vrij van beperkingen, vrij van afhankelijkheid en vrij van vervuiling.
 
 
 

VRIJHEID OM TE BOUWEN ZOALS U WILT

Smart Fasthouse woningen zijn naar eigen wens binnen de moduul maat in te richten. De indeling, afwerking, vorm en grootte zijn hierdoor vrij definieerbaar. U heeft dus de vrijheid om te bouwen zoals u wilt, op ieder gewenst moment.
 
VRIJ OM TE KIEZEN
Modulair bouwen was nog nooit zo vrij. Onze huizen geven jou de vrijheid om te wonen zoals jij wilt.
 
VRIJ VAN BEPERKING
De Smart Fast methode zorgt ervoor dat bouwen sneller, groener en goedkoper is. Daar wordt iedereen blij van.
 
VRIJ VAN VERVUILING
Al onze materialen zijn 100% recyclebaar en onze bouwwijze is 100% circulair. Daar wordt iedereen beter van.
 
VRIJ VAN FOSSIELE ENERGIE
De woningen verbruiken aanzienlijk minder energie dan conventioneel gebouwde huizen. Daar wordt iedereen energie-zuiniger van.

Smartfast House iets voor u?

Smart Fast is een leverancier van modulaire & circulaire bouwsystemen & energie neutraal oplossingen en ontwerpbureau gevestigd in Emmen. Het Smart Fast bestaat uit gemotiveerd team wat u altijd te woord kan staan.

of